Doneaza pentru Mining Watch România

Suma Donata
Nume
Prenume
Oras
E-mail
Plata recurenta – doresc sa platesc lunar aceasta suma

Atenție! Plata recurentă înseamnă că vei contribui lunar cu suma de bani inclusă în acest formular. Dacă vrei ca donația ta să fie unică (adică doar acum), selectează „Nu” la Plata recurentă. Pentru alte informații te rugăm să ne scrii pe contact@miningwatch.ro/mwatch

Plata cu cardul bancar (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro) se realizează prin EuPlătesc.

– Dacă ați ales metoda de plată online cu cardul bancar este necesar să completați pe pagina următoare un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

***

De oriunde, și prin PayPal. Iți mulțumim că ne sprijini și că, și pentru tine, oamenii și natura sunt mai importanți decât aurul.