16 iunie 2024

spot_img

Mining Watch România caută 2 interni pentru departamentul juridic

15-20 de ore / săptămână, 6 luni / Cluj Napoca
Aplică până pe 22 ianuarie 2017 la contact@miningwatch.ro/mwatch

Dacă îţi place să rezolvi puzzle-uri juridice avem noi unul pentru tine. Alătură-te echipei juridice Mining Watch România şi colega noastră Oana te va învăţa tot despre monitorizarea legalităţii desfăşurării unui proiect de minerit cu cianuri.

În acest proces vei învăţa domenii precum urbanism, construcţii, protecţia mediului, minerit, regim silvic, contencios administrativ, vei redacta acte juridice, vei intra în contact cu instituţii şi, de ce nu, vei susţine şi procese în instanţă.

Căutăm 2 interni disponibili 15-20 de ore pe săptămână, care să aibă cunoştinţe juridice (studenţi sau absolvenţi de drept), să fie organizaţi şi structuraţi, curioşi să înveţe domenii de nişă ale dreptului şi care să aibă o simpatie pentru lumea civică. Îţi aşteptăm cv-ul însoţit de o scrisoare de intenţie de maxim 250 de cuvinte în care să ne spui ce te recomandă pentru a ne deveni coleg, pe e-mail la contact@miningwatch.ro/mwatch până pe 22 ianuarie.

Avem nevoie de tine pe termen lung, aşa că îţi garantăm că te vom păstra în echipă dacă ne potrivim cu tine.
RECAPITULARE :

  • Aşteptăm de la tine un cv şi o scrisoare de intenţie de maxim 250 de cuvinte
  • Te rugăm să le trimiţi până în 22 ianuarie 2017, ora 24.00
  • Interviurile vor avea loc în zilele de 30 și 31 ianuarie 2017 la sediul nostru
  • Internshipul este neremunerat și desfășoară la biroul nostru din Cluj Napoca
  • Durata internship-ului: 6 luni ( 20 februarie – 20 august)
  • Program de lucru: 15-20 ore/ săptămână (dar suntem flexibili, important e să îţi faci treaba)

Cine suntem

Mining Watch România este o rețea de monitorizare creată pentru optimizarea eforturilor de supraveghere, planificare și intervenție a societății civile și a comunităților locale cu privire la activitățile miniere din România. În acest sens, rețeaua desfășoară activități de monitorizare și analiză a proiectelor miniere propuse în țara noastră și derulează acțiuni de advocacy pentru a influența factorii de decizie astfel încât comunitățile locale din România să aibă un cuvânt de spus în conturarea propriului viitor.

 

Ai mai putea citi

Ne gasiti si pe

9,020FaniÎmi place
544CititoriConectați-vă
2,830AbonațiAbonați-vă
spot_img

Cele mai recente articole